Archiveren in Outlook. Zo doe je dat.


More...

Video "Hoe te archiveren in Outlook"

Er zijn verschillende manieren om berichten in Outlook te archiveren. Eén van die manieren is om alles in losse mapjes te stoppen. Misschien zelfs submapjes van mapjes. Maar op een gegeven moment loop je er tegenaan dat dit heel veel van je tijd gaat kosten. Schiet het dan zijn doel voorbij?

In deze video ontdek je hoe je archiveren in Outlook heel makkelijk kunt doen. Zodat het je weinig tijd kost terwijl je wel zorgt dat je berichten goed vindbaar zijn. Start de video "hoe te archiveren" en bekijk ons advies. 

Deze video is onderdeel van online training PowerMail.

Extra: zoekinstellingen Outlook

Klik op de button en download de BONUS PDF "Zoekinstellingen voor Outlook"!


Deel de tip met anderen!

>